Racketmix

06 april 2024


Beste tennisvrienden,

Met de eerste paar oefensessies achter de rug, is het nu tijd om echt van start te gaan met onze racketmix! 🎾

Racketmix biedt de perfecte gelegenheid om samen een balletje te slaan met en tegen andere leden, en ook niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken met onze fantastische club. Tijdens deze sessies organiseren we gezellige mixdubbelpartijen, waarbij we streven naar wedstrijden die zo goed mogelijk passen bij jouw eigen sterkte. Aanmelden is niet nodig; op de dag zelf wordt de indeling gemaakt. Wel vragen we vriendelijk om +15 minuten eerder te komen voor de indeling.

Hier zijn de details van onze wekelijkse racketmix-sessies:
Racketmix:           Zondag om 13:00 uur en woensdagavond om 19:30 uur 
Racketochtend:   Maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 12:00 uur.

Op feestdagen organiseren we ook racketmix-sessies, waarbij we na het harde werk zorgen voor een lekkere snack. Alleen bij slecht weer zal de racketmix niet doorgaan, dus hou het stoplicht in de gaten. We hebben een groepsapp voor de racketmix op woensdag en zondag, waarin geïnteresseerden op de hoogte worden gehouden. Wil je ook toegevoegd worden aan de groepsapp? Scan dan de QR-code op de flyer.

We hopen jullie snel een keer te zien bij de racketmix! Laten we samen genieten van het spel, het gezelschap en het mooie weer.

Sportieve groet,
Elma, Jonathan, Talwinder & Astrid🎾

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

info@deuceagain.nl

Telefoon

+31 10 419 0980

R.L.T.V. Deuce Again

Enk 140
3075 VC Rotterdam